Varaa aika Ota yhteyttä Oma Sydänkeskus Varaa aika 08 333 440 Oma Sydänkeskus

Arkisin 8.00-19.30 (pe 16.30)
08 333 440

Varaa aika Oma Sydänkeskus

Valitse toimipiste

Ole hyvä ja valitse toimipiste johon haluat varata ajan

Oulun Sydänkeskus kartoittaa sydäntauteja sekä ohjaa niiden hoidossa.

Sydänkeskus

Toimintamme sai alkunsa vuonna 2005, kun lääketieteen tohtori ja kardiologian erikoislääkäri Olli-Pekka Piira huomasi yhdessä kollegoidensa kanssa, että Ouluun tarvitaan sydäntautien hoitoon erikoistunutta lääkärikeskusta.

Jo alusta alkaen toimintaperiaatteenamme on ollut, että sydänpotilaan täytyy päästä asiantuntevan lääkärin hoitoon nopeasti ja helposti.

Tänä päivänä olemme yksi Suomen suurimmista kardiologiaan erikoistuneista lääkärikeskuksista. Meillä työskentelee kymmeniä alansa huippukardiologeja – asiantuntijoidemme ja palvelukoordinaattoriemme osaava ja lämmin palvelu ovat asioita, joista olemme ylpeitä.

Meillä on aito halu auttaa. Meille on sydämen asia, että sinä tulet kuulluksi ja huomioiduksi kaikissa hoidon vaiheissa. Sydänkeskukseen olet aina tervetullut potilaaksi, myös ilman lähetettä.

Meidät tunnetaan laadukkaasta ja nopeasta palvelustamme. Asiakkaamme kuvailevat meitä luotettavaksi, asiantuntevaksi, ystävälliseksi, turvalliseksi ja matalan kynnyksen paikalliseksi lääkärikeskukseksi.

”Sydänkeskuksella on saatavilla matalan kynnyksen palvelut. Luottamus on minusta tärkeintä hoidon aikana. Minulla on luotto Sydänkeskukseen ja uskallan suositella sitä myös muille. Täällä on vino pino kardiologeja ja asiantuntevaa porukkaa antamassa hyvää hoitoa. Sydänkeskuksella on niin sanotusti pumppu kunnossa”, potilaamme kertoo.

Meille on tärkeää pitää sydämestä huolta ennaltaehkäisevästi. Ennakoivaa sydänterveyttä edistämme sydämen kuntokartoituksilla. Palvelemme yksityisasiakkaitamme Rovaniemellä ja Oulussa. Tarjoamme kattavasti ei-kajoavia sydäntutkimuksia, kuten sydämen rytmihäiriörekisteröintejä. Lisätietoa tarjoamistamme tutkimuksista löydät täältä.

Lääkärikeskustoiminnan lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaiset etälausuntopalvelut sekä asiakkaiden toimipisteissä tapahtuvat konsultaatiopäivät. Lisätietoa organisaatioasiakkaille tarjoamistamme palveluista voit lukea täältä. Organisaatioasiakkaita palvelemme myös Turussa.