Varaa aika Ota yhteyttä Oma Sydänkeskus Varaa aika 08 333 440 Oma Sydänkeskus

Arkisin 8.00-19.30 (pe 16.30)
08 333 440

Varaa aika Oma Sydänkeskus

Valitse toimipiste

Ole hyvä ja valitse toimipiste johon haluat varata ajan

Oulun Sydänkeskus kartoittaa sydäntauteja sekä ohjaa niiden hoidossa.

Vastaanotto

Mikäli sinulla on sydänoireita, kuten levossa tai rasituksessa ilmenevää rintakipua, hengenahdistusta, selittämätöntä suorituskyvyn laskua tai painontunnetta rinnassa varaa aika kardiologille joko nettiajanvarauksella tai soittamalla 08 333 440.

Kardiologin vastaanotto

Kardiologian erikoislääkäri on perehtynyt sydänsairauksien hoitoon. Kardiologin vastaanotolle hakeudutaan sydänterveyteen liittyvissä ongelmissa sekä sydän- ja verenkiertoelimistön riskitekijöiden kartoittamiseksi. Usein sydänpotilas käy kardiologin vastaanotolla vuosikontrolleissa, joiden tavoitteena on ennaltaehkäistä monia sydänsairauksiin liittyviä ongelmia.

Yleisimpiä sydänsairauksia ovat erilaiset rytmihäiriöt, sepelvaltimotauti, verenpainetauti ja sydämen vajaatoiminta. Vastaanottokäynnillä potilaalla on mahdollisuus keskustella lääkärin kanssa sydänterveyteen liittyvistä huolenaiheista. Sydänlääkäri perehtyy potilaan sairaushistoriaan, hoitomahdollisuuksiin ja ennusteeseen. 

Keskustelun pohjalta kardiologi saattaa myös suositella tehtäväksi tarvittavan sydäntutkimuksen huolenaiheen selvittämiseksi. Usein tutkimus onnistuu jo samalla vastaanottokäynnillä. 

Vastaanottokäynti voidaan tarvittaessa toteuttaa myös puhelimitse soittoaikana.

Sydänkeskuksen kokeneet kardiologit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolle.

Lue myös: Sydämen kuntokartoitus