Varaa aika Ota yhteyttä Varaa aika 08 333 440

Arkisin 8.00-19.30 (pe 16.30)
08 333 440

Varaa aika

Valitse toimipiste

Ole hyvä ja valitse toimipiste johon haluat varata ajan

Koronavirus ja saapuminen sydäntutkimuksiin

Päivitetty 14.7.2020 

Jos olette viimeisen kahden viikon aikana olleet tekemisissä henkilön kanssa, jolla on todettu koronavirus (Covid-19) tai jos teillä on  kuumetta tai ylähengitystieoireita, älkää tulko vastaanotolle. Ulkomailta saapuvien karanteenisuositukset ovat voimassa Suomen hallituksen voimassaolevan linjauksen mukaisesti.

Emme suosittele saapumaan vastaanotolle kahden viikon sisällä ulkomaanmatkan jälkeen. Ohje koskee etenkin maita, joissa rajoituksia jatketaan siltä osin, kuin ne ovat edelleen välttämättömiä tartuntatautitilanteen aiheuttaman vakavan uhan takia. Epidemiologiseen arvioon perustuen maahantulon rajoitukset jatkuvat edelleen Espanjan, Luxemburgin, Portugalin, Puolan, Ranskan, Ruotsin ja Tsekin tasavallan välisessä liikenteessä. 

Mikäli epäilette itsellänne tartuntaa teidän kannattaa lukea lisätietoa tästä linkistä ja olla tarvittaessa puhelimitse yhteydessä omaan terveyskeskukseenne.

Vakavaa sydänsairautta sairastavat kuuluvat koronaviruksen riskiryhmään. Tämän takia on tärkeää, että noudatatte lääkäriltä saamianne ohjeita sydänsairautenne suhteen ja otatte teille määrätyt lääkkeet ohjeen mukaan.

Noudatamme Sydänkeskuksessa Suomen hallituksen ja THL:n ohjeistusta. Olemme ryhtyneet muun muassa seuraaviin toimenpiteisiin:

  • Sekä henkilökuntaa että potilaita ohjeistetaan normaalia tarkempaan käsihygieniaan.
  • Kiinnitämme erityistä huomioita normaalia korkeampaan siisteystasoon sekä niin tutkimusvälineiden kuin kosketuspintojen ylimääräiseen desinfiointiin.

Ettehän ota vastaanottokäynnille mukaan enempää kuin tarvittaessa yhden saattajan.