Varaa aika Ota yhteyttä Varaa aika 08 333 440

Arkisin 8.00-19.30 (pe -16.30)
08 333 440

Varaa aika

Valitse toimipiste

Ole hyvä ja valitse toimipiste johon haluat varata ajan

Rovaniemen Sydänkeskuksen avoimien ovien päivä

Paikalle saapui sankoin joukoin paikallisia omasta sydänterveydestä kiinnostuneita, kun Rovaniemellä vietettiin 11.5. avoimien ovien päivää. Perinteiseen tapaan oli kävijöille tarjolla kahvia ja pullaa, sekä lapsille löytyi ilmapalloja ja mehua. Sää suosi sen verran hyvin, että pihalle pystytetyllä pyörähuoltopisteellä kävi kuhina, kun halukkaiden polkupyöriä laitettiin kesäkuntoon sydänviikon kunniaksi. Teemana on tänä vuonna ollut koko perheen liikunta ja erityisesti pyöräily, jonka pariin kaikkia kävijöitä haluttiin kannustaa.

Oli ihana havaita, miten lämpimän vastaanoton uusi toimipisteemme on Rovaniemellä saanut. Ihmisiä riitti ihan jonoksi asti kun lääkärimme Hanna Tormilainen ja Magnus Hagnäs vastailivat lukuisien kävijöiden kysymyksiin sydänterveydestä. Paikalla olivat myös uuden toimipisteen sihteerit Pirkko ja Sarianne, jotka mittailivat halukkailta verenpaineita sekä Oulun toimipisteeltä Soile, joka vastasi tapahtuman organisoinnista.

"Mikä siis on tämä Rovaniemen Sydänkeskus?" Oli kysymys mitä kysyttiin avoimissa ovissa useasti. Teemme toimipisteissämme erilaisia ei-kajoavia sydäntutkimuksia kuten rasituskokeita, sydämen ultraäänitutkimuksia, erilaisia rytmihäiriörekisteröintejä sekä verenpaineen vuorokausiseurontoja. Sydänlääkärin vastaanotolle saa varattua ajan Oulun ajanvarauksen kautta. 

Tapahtuma oli siis kaikin puolin onnistunut ja haluamme kiittää myös Rovaniemen Sydänyhdistystä hyvin alkaneesta yhteistyöstä, joka jatkuu syksyn puolella luentotapahtuman merkeissä. Toimipisteemme on tällä hetkellä avoinna ajanvarauksella, joka toimii vielä keskitetysti Oulun toimiston kautta numerosta 08 333 440.

Jatkossa paikallisista tapahtumista ja kuulumisista voit lukea lisää Rovaniemen Sydänkeskuksen kotisivuilta tai facebook-sivulta.