Varaa aika Ota yhteyttä Varaa aika 08 333 440

Arkisin 8.00-19.30 (pe 16.30)
08 333 440

Varaa aika

Valitse toimipiste

Ole hyvä ja valitse toimipiste johon haluat varata ajan

Toimitusjohtajan terveiset

 

Hei kaikille,

Vuodesta 2020 on mennyt jo kolme neljäsosaa. Viime vuoden lopulla laitoimme 2020 tavoitteeksi jatkaa kovaa kasvua ja nousta 4 miljoonan euron liikevaihtoon. Tällä hetkellä näyttää siltä, että poikkeusvuosi on verottanut myös meitä, ja olemme viime vuoden liikevaihtoluokassa tai hiukan sitä paremmassa.

Korona vaikutti potilasmääriin eniten huhti- ja toukokuussa. Nyt potilasmäärä on jo lähtenyt normalisoitumaan, mutta edelleen pientä gäppiä on aiempaan vuoteen verrattuna, etenkin OSKin potilasmäärissä. Paljon erityisjärjestelyjä on toki jouduttu tekemään ja monenlaiseen joustoon venymään, kiitos teille kaikille siitä!

Olemme kuitenkin pystyneet paikkaamaan omien toimipisteiden potilaskatoa muissa kaupungeissa. Oulun Sydänkeskus on osallistunut tänä laajasti kardiologian kilpailutuksiin koko Suomessa. Viimeisen vuoden aikana on voitettu mm. Kainuun, Turun ja Etelä-Karjalan kilpailutukset. Etelä-Suomen valloitus on jo käynnistetty Turku kärkenä ja ensi vuoden alusta käynnistyy Lappeenrannan toiminta. Turussa on tänä vuonna echottu syyskuun loppuun mennessä jo reilu 500 potilasta. Vauhtia pyritään loppuvuotta kohti vain kiristämään!

Näissä edellä mainituissa ja muissakin "etäpisteissä" on tarjolla laajasti jokaiselle halukkaalle töitä, niin poli- kuin salityötäkin. Kysy Katrilta tietoja, jos lisätyöt kiinnostaa!

Tavoitteena oli muuttaa Oulun toimipiste tämän vuoden kesällä. Sopivia tiloja ei kuitenkaan löytynyt emmekä vieläkään päässeet muuttamaan. Tiloja etsitään edelleen aktiivisesti. Vuodenvaihteen tiimoilla meillä on suunnitelmissa tehdä Oulun toimipisteelle remontti, joka toivottavasti lisää toiminnallisuutta nykyisissä tiloissa, samalla kun kartoitamme uusi vaihtoehtoja.

Toivottavasti pääsemme viettämään pikkujoulut suunnitellusti! Olette kaikki lämpimästi tervetulleet lauantaina 12.12. juhlimaan!

terkuin Opa

Oulussa 20.10.2020